Scule si echipamente pentru profesionisti

Politica de retur

Dreptul de Retur de 14 zile este valabil pentru persoanele Fizice ce au achiziționat produse de la www.startools.ro (BMF SCULE ȘI ECHIPAMENTE S.R.L).

Pentru a returna un produs trebuie sa trimiteți o solicitare pe adresa de email [email protected] și să sunați la numărul de telefon pus la dispoziția dumneavostră pe site, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Ca urmare a acestei solicitari veți primi toate detaliile necesare returnării, plus un număr de retur.Solicitările a caror dată de trimitere excede termenul maxim prevăzut nu vor putea fi luate în considerare.Produsele aduse pe baza de comandă (externă) nu se pot returna.

Returul produselor se face prin curier, iar Adresa de retur va fi comunicată de către Vânzător. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv în sarcina cumpărătorului. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.

De asemenea vă rugăm să specificați în clar, pe colet, (nu pe ambalajul produsului) numărul de retur, adresa Cumpăratorului și adresa de destinație. În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse și de comun acord cu dumneavoastră.

Ne păstrăm dreptul de a refuza returul dacă produsul în cauză nu poate fi adus la calitatea și starea pe care o avea în momentul acceptării de către dvs a condițiilor de contractare.

Produsele al caror retur, în urma analizei, nu este acceptat, sau pentru care Cumpăratorul nu a notificat intenția de retur către Vânzător prin solicitarea enunțată mai sus și telefonic, produsul va fi reexpediat către Cumpărător, pe cheltuiala acestuia.

În funcție de opțiunea dvs, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de către www.startools.ro , în contul Cumpărătorului indicat la trimiterea solicitarii pe adresa de email. Adresa de retur va fi comunicată de către Vânzător.Returul se poate face de luni până vineri între orele 8.00-17.30.

Plata transportuluia tuturor produselor comandate si livrate prin : telefon, email, site sau orice alta forma nu se returneaza.