Scule si echipamente pentru profesionisti

DESPRE NOI

Scule si echipamente pentru profesionisti

BMF SCULE SI ECHIPAMENTE

Oferim o gama completa de produse si servicii ce acopera cea mai mare parte din necesarul unui constructor si nu numai. Destinate utilizarii in proiecte de dimensiuni mici si mijlocii.

despre noi 2
STARTOOLS.RO

Activitatea noastră

Fondată în 2022, compania noastră a început sa adauge in portofoliu de produse mărci prestigioase din domeniul echipamentelor de construcții, precum mica si mare mecanizare, sisteme de pompare, betoniere, malaxoare, sisteme airless, ghilotine pentru pavaj, termosuflante Master, dezumificatoare Master, ventilatoare Master, masini de taiat caramida, masini manual si electrice pentru placi ceramice, generatoare electrice, compresoare auto , compresoare cu piston, compresoare fara ulei , compresoare profesionale cu curea, compresoare industriale, compresoare cu surub, rezervoare de aer si uscatoare de aer, scule și unelte de constructii profesionale KUBALA pe care le distribuim in toata Romania,, foreze orizontale pentru lucrari de apa/canal/gaze, slefuitoare beton/sapa/tencuiala. Acoperim o gamă largă de cerințe pentru șantierele de construcții și întreținerea clădirilor publice și rezidențiale.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și ne puteți contacta la numărul de telefon 0770.622.356 sau la adresa de e-mail: [email protected]