Scule si echipamente pentru profesionisti

PIESE DE SCHIMB & SERVICE - POST GARANTIE KARCHER - GRACO - FIAC

Asiguram PIESE DE SCHIMB & SERVICE pentru produsele aflate Post Garantie. Contacteaza-ne si afla mai multe!

In locatia noasta dispunem de un atelier de service profesional in cadrul carora se desfasoara activitati complexe de intretinere, revizii si reparatii la toate sculele, echipamentele si utilajele livrate, atat in perioada de garantie, cat si in cea de post garantie.

GRACO SERVICE
fiac logo
unnamed
BMF

Personal specializat, specialisti instruiti de furnizori de top

Personalul nostru va sta cu placere la dispozitie; pentru orice produs defect se efectueaza o constatare de catre personal autorizat, o estimare de cost a reparatiei si dupa primirea acceptului se efectueaza reparatia in cel mai scurt timp posibil (in medie in 3 zile).

Echipa noastra de tehnicieni service este instruita permanent de catre furnizorii de echipamente si utilaje.

Asiguram service in perioada de garantie si post-garantie pentru toate produsele comercializate, personalul nostru avand autorizari specifice de la toti marii producatori de renume precum: Karcher,Graco,Fiac.

BMF

Doar piese de schimb originale

Toate reparatiile se executa folosind doar piese de schimb originale, precum si scule si dispozitive speciale.

Dupa efectuarea reparatiilor, produsele sunt verificate si testate folosind dispozitive si testere speciale.

Pentru toate reparatiile efectuate, acordam garantie pentru piese si manopera conform normelor legale.

Aobq2MiWOa3EYdHW

Clientilor nostri le asiguram, pe langa activitatea de reparatii in garantie si post garantie, si activitatea de intretinere periodica planificata, in baza unui contract de service si conform specificatiilor prevazute in documentatia tehnica a echipamentelor.

BMF

Service Mobil BMF

Departamentul de service realizeaza si activitatea de service mobil (pentru generatoare, compresoare, utilaje mari s.a.) prin echipele de interventii dedicate.

Acestea intervin rapid si eficient pe santiere, chiar in mijlocul lucrarilor sau la sediul clientilor, fie cu programare prealabila in cazul lucrarilor de mentenanta sau revizii, fie la cerere in cel mai scurt timp posibil in caz de avarie.

Pentru orice problema legata de repararea sau intretinerea sculelor si utilajelor dumneavoastra, adresati-va celui mai apropiat punct de service de-al nostru; datele de contact le gasiti la sectiunea CONTACT sau ia legatura cu noi!